Home

Wat doen wij

Keuringen

Ons assortiment

Activiteiten

 

 

 

Het Promotie Team

Jaarverslag PR-team 2009 

23-07-2009 Enter.

Een mooie IBR-vrije keuring met voldoende inzenders en ondanks de regen veel belangstelling. Door de regen hadden we in onze promotietent steeds weer een volle bak met heel veel koffiedrinkers (totaal 13 liter). Leuke bijkomstigheid was het uitstapje van een pink van ons lid dhr. Smit, die Enter wat beter wou bekijken. Leuk voor het pinkje, maar niet voor Smitje.           Het kan gebeuren.Al met al een prachtige mooie dag, met een vermoeide ringmeester. 

05-09-2009 Almkerkse Landbouwdagen.

Op 5 september is het PR-team naar Almkerk geweest,                                                                 waar een thuiswedstrijd was voor onze voorzitter Johan van de Ven.                                              Van de Ven was aanwezig met een grote demo-groep,                                                                        die zeer veel belangstelling trok. Er was zeer veel actie met o.a.                                                 trekkertrek, menwedstrijden, paarden, geiten, roofvogels,                                                         teveel om op te noemen.                                                                                                                      Het was een prachtige dag met enorm veel publiek.

 

10-09-2009 Jaarmarkt Purmerend.

In Purmerend waren we op de Koemarkt aanwezig bij de                                                    vleesveekeuring. Ons lid dhr. Veerman kwam hier goed voor de dag,                                               hij scoorde in diverse klassen. Complimenten voor Veerman,                                                               die toonaangevend aanwezig was voor de promotie van                                                                       ons Verbeter Roodbont. Het stamboek ontving een uitnodiging                                                             van de voorzitter van de Stichting Jaarmarkt Purmerend om                                                     volgend jaar in grote getale aanwezig te zijn bij het                                                                                 100-jarige jubileum van de Koemarkt Purmerend.                                                                            Een goede financile tegemoetkoming in de kosten                                                                              is toegezegd voor de inschrijvers.

Ook in Purmerend was er veel belangstelling bij de stand                                                                  van het PR-team.

 

10-10-2009 Nationale Vleesvee Manifestatie Ermelo.

Het PR-team was aanwezig op deze groots opgezette keuring.                                                         We mochten genieten van veel belangstelling,                                                                                   met name voor de presentatie van het Project Natuurlijke Luxe.                                                     We konden een dvd laten zien, met informatie over dit project                                                           en een film  met een natuurlijke geboorte.                                                                                           De dvd zal nog worden uitgebreid met meer beeldmateriaal                                                            over het project. De film staat ook online klik op onderstaande link.                                                 Tevens is er op de site een pagina                                                                                                      met volop informatie. "Project Natuurlijk Luxe"

Film

Terug naar promotie team