Home

Nieuws

Stier info

Advertentie's

Agenda

Promotie Team

Keuringen

Bestuur

Lidmaatschap

Het ras

Foto show

Links


                             

De stier Herman (ki-code 60-062)  is geboren op 12 november 2002       bij de maatschap Kruithof-Kleene in Blankenham                                    en na dekdienst bij de fokker is hij verkocht aan zijn huidige eigenaar       H. Rodenburg in Epe (Gld).

De vader van Herman is Mollie’s Kees                                                  en zijn moeder is de Graaf Charlon-dochter Marga 30.

Herman is zelf een imponerende stier met veel macht en lengte.              Hij is best van bespiering en breed gebouwd over het geheel.                 Zijn keuringsrapport luidt:

140 cm schofthoogte                                                                             90 ptn ontwikkeling                                                                              89 ptn rastype                                                                                       91 ptn bespiering                                                                                  85 ptn beenwerk                                                                                   en 89 ptn algemeen voorkomen

Vader Mollie’s Kees was een laatrijpe stier en was begin jaren 90    Nationaal kampioen in Den Bosch, de stier stond bekend als de grootste stier van zijn ras.

Moeder Marga 30 (86 ptn.) is uit de preferente stammoeder                Marga 6 (v. Martin) die in combinatie met Graaf Charlon                      voor een buitengewoon beste nafok bij Kruithof gezorgd heeft.

 

 

 Herman    KI-code 60-062

ontwikkeling

type

bespiering

benen

totaal punten

   90

89

    91

 85

  89

Schofthoogte 140

De stier Herman   is geboren op 12 november 2002  bij de maatschap Kruithof-Kleene in Blankenham en na dekdienst bij de fokker is hij verkocht aan zijn huidige eigenaar H. Rodenburg in Epe (Gld).
De vader van Herman is Mollie’s Kees en zijn moeder is de Graaf Charlon-dochter Marga 30.
Herman is zelf een imponerende stier met veel macht en lengte.             
Hij is best van bespiering en breed gebouwd over het geheel.
Vader Mollie’s Kees was een laatrijpe stier en was begin jaren 90  Nationaal kampioen in Den Bosch, de stier stond bekend als de grootste stier van zijn ras.
Moeder Marga 30 (86 ptn.) is uit de preferente stammoeder  Marga 6 (v. Martin) die in combinatie met Graaf Charlon  voor een buitengewoon beste nafok bij Kruithof gezorgd heeft.

 

Terug